Ga naar de inhoud

Wietzaadjes

Het is niet altijd nodig om wiet te kopen. Wat je namelijk ook kunt doen, is het gewoon zelf kweken. Met de juiste basismiddelen is het voor iedereen mogelijk om zijn of haar eigen wiet te groeien. Om dit voor elkaar te krijgen, heb je echter wel wietzaadjes nodig.

Wietzaadjes groeien op den duur uit tot volwaardige wietplanten wanneer je ze de juiste zorg levert. Dit is in de basis gelukkig niet moeilijk. Met de juiste kennis in huis is iedereen in staat om wietzaadjes tot goede wiet uit te laten groeien.

Groot assortiment aan wietzaadjes

Momenteel hebben we een groot assortiment aan verschillende wietzaadjes tot onze beschikking. Dit geeft je direct een grote hoeveelheid keuzemogelijkheden om ze zelf in huis te halen. Een voorbeeld van wietzaadjes die erg populair zijn, zijn de autoflowering wietzaadjes.

Bij autoflowering wietzaadjes heb je maar weinig omkijken naar het groeiproces van de plant. Deze zorgt er namelijk volledig zelf voor dat de overgang van de vegetatieve groei naar de bloeifase goed verloopt. Bovendien zorgt het specifieke type van deze wietzaadjes ervoor dat je ze ook buitenshuis meerdere keren per jaar kunt oogsten. De ontwikkeling van dit type wietzaadjes is een ware doorbraak geweest.

Ben je momenteel dus op zoek naar wietzaadjes? Bijvoorbeeld omdat je een groot fan bent van wiet en dit het liefst volledig zelf groeit? Of heb je wietzaadjes nog nooit eerder geprobeerd en wil je deze manier van kweken een keer een kans geven? Bekijk dan nu ons complete assortiment en maak je keuze.

Er gaat niets boven het gevoel dat je krijgt van het roken van zelf geteeld wiet. Het is even wachten, maar dan heb je na een tijdje ook wat. Het is niet voor niets dat men aan deze wijze na verloop van tijd vaak de voorkeur geeft.