Ga naar de inhoud

SMARTSHOP CATEGORIEËN

INFORMATIE OVER PADDO'S EN MAGIC TRUFFELS

Truffels kopen

Een truffel is een legaal product dat mensen om verschillende redenen gebruiken. In de basis komt het er echter altijd op neer dat men op zoek is naar een klein avontuur. Naar een korte periode waarin op een veilige wijze een unieke ervaring ontstaat. Truffels kopen en vervolgens gebruiken is precies wat hiervoor gaat zorgen.

Truffels kopen en gebruiken kun je in je eentje doen, maar wordt vaak ook in groepen gedaan. Dit om allemaal samen hetzelfde mee te maken. Daarbij moet wel gezegd worden dat het effect niet altijd hetzelfde is bij iedereen. Sommigen hebben een iets zwaardere of juist lichtere dosis nodig om het op dezelfde manier als een ander te ervaren.

Ben jij dus iemand die op zoek is naar truffels? Bijvoorbeeld omdat je het al eens eerder geprobeerd hebt en je het nogmaals wilt ervaren? Of omdat je het zelf nog nooit geprobeerd hebt, maar je er wel veel goede verhalen over hoort? Dan is truffels kopen de manier om jezelf van de juiste producten te voorzien.

Online truffels kopen

Tegenwoordig is het helemaal niet meer nodig om ook echt fysiek naar een coffeeshop of een smartshop af te reizen. In plaats daarvan zijn de meeste producten vandaag de dag gewoon online verkrijgbaar. Het is dan een kwestie van een bestelling plaatsen en binnen de kortste keren heb je de truffels al in huis.

Op deze webshop zie je in één oogopslag dat we een groot assortiment aan verschillende truffels hebben. We vinden het prettig om onze bezoekers zoveel mogelijk keuzeopties aan te bieden. Hierdoor blijft het leuk om truffels te kopen en om de zoveel tijd een nieuwe uit te proberen. Bovendien vergroot dit de kans aanzienlijk dat je je favoriet er ook tussen ziet. Neem nu een kijkje in ons assortiment en koop jouw eigen truffels.

psilocybe-mokum-1.jpg

Paddo growkits

Paddo growkits zijn tegenwoordig helemaal hot. Daar waar de meeste mensen gewend zijn om de truffels bij de coffeeshop of de smartshop te kopen, kiezen steeds meer mensen ervoor om ze thuis te kweken. Paddo growkits zijn hierin de beslissende factor. Ze zijn namelijk absoluut nodig om dit überhaupt voor elkaar te krijgen.

Welke verschillende paddo growkits zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten paddo growkits, hieronder een aantal populaire soorten paddo growkits uit onze collectie: 

  • B+: dit is een veel voorkomende paddosoort die populair is vanwege zijn kracht en formaat. Sommige kweeksets produceren al na slechts twee weken een flush. B+ is een uitstekende soort voor beginners die met weinig knowhow krachtige paddo’s willen kweken.
  • Ecuador: afkomstig uit de Ecuadoraanse Andes, is deze soort geliefd vanwege zijn veerkracht. Daardoor is het een populaire keuze voor beginnende kwekers. Hoewel Ecuador geen enorme opbrengsten oplevert, is de paddo erg voorspelbaar en makkelijk om mee te werken.
  • Golden Teacher: dit is een klassieke paddosoort die in de jaren tachtig voor het eerst zijn intrede deed. Golden Teacher is een grote, goudkleurige paddo en geliefd bij psychonauten vanwege de inspirerende, ongelooflijk inzichtelijke trips.
  • Mexican: misschien wel de populairste paddo. Veel mensen zijn dol op dit ‘vlees van de goden’ vanwege het milde effect ervan en de levendige psychedelische visuals. Lang voordat Mexican een favoriet in de paddocultuur werd, was het een belangrijke paddenstoel bij oude sjamanistische rituelen.
  • McKennaii: deze krachtige soort is vernoemd naar de gerenommeerde microbioloog Terence McKenna. McKennaii brengt psychonauten zonder moeite naar een andere dimensie, wat deze strain vooral geschikt maakt voor ervaren trippers.

Hoe werken paddo growkits?

Paddo growkits zijn speciaal gefabriceerd met het oog op de perfecte volgroeiing van de paddo. En dit binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek. Zou je het namelijk op de traditionele wijze aanpakken, dan ben je maanden bezig. Daar hebben natuurlijk maar weinig mensen zin in. Vandaar dat we gebruikmaken van speciaal ontwikkelde paddo growkits. Deze zorgen ervoor dat je al binnen een paar dagen de beschikking hebt over verse paddo. Stuk voor stuk werken ze volgens het volgende stappenplan:

  1. Haal het deksel van het binnenste doosje af, zodat er zuurstof bij kan komen. Dit is in principe de enige behoefte die de paddo growkits hebben.
  2. Laat het geheel 3 dagen staan, zodat de truffels voldoende tijd krijgen om te groeien. Het groeiproces neemt langzaam maar zeker af naarmate de 3e dag dichterbij komt.
  3. Haal de inhoud uit het binnenste doosje waarin de truffel groeide en leg het geheel in het buitenste doosje.
  4. Spoel het geheel vervolgens af onder de kraan. Het doosje dient als vergiet. Na het spoelen hou je als het goed is alleen de truffels over, die je vervolgens afdroogt.
  5. De ultraverse paddo’s  zijn direct gereed voor gebruik. Wil je ze nog even bewaren? Leg ze dan in de koelkast. Ze zijn dan maximaal zo’n 3 weken houdbaar.

Altijd al een keer zelf paddo’s willen kweken? Bekijk dan nu onze paddo growkits en haal er direct een of meerdere in huis. Voor je het weet heb je al de beschikking over volwaardige paddo’s.