FLY'N HIGH Online VAPO-SHOP

Welkom bij de online Vapo-Shop van Fly’n High. Hier vind je alles wat je maar kan bedenken op het gebied van vape en E-smoken. Bekijk onze catelogus en de bij behorende artikelen. Geniet van de vele soorten smaakjes die we hebben en kies daarbij een stijlvolle E-smoker of vaporizer uit die bij jou past! Wij staan open om u bij te staan bij het maken van een beslissing!

Naast de vaporizers is het ook mogelijk om een keus te maken uit de E-smokers die we hebben. Voor de E-smokers gebruik je doormiddel van een E-liquid. Dit is een vloeistof met een smaakje waarvan je dampen inhaleert en weer uitblaast. Bekijk onze assortiment E-smokers & E-liquids en vindt een smaakje of een E-smoker dat bij jou in de smaak valt.

Vaporizers

Een Vaporizer is een apparaat dat gebruikt wordt om de werkzame bestanddelen uit plantmateriaal vrij te maken. Ook wordt een Vaporizer gebruikt om de dampen van tabak of andere kruiden te benuttigen. Verdampen is een alternatief voor roken. In plaats van het kruid te verbranden, waarbij ontzettend veel schadelijke bijproducten vrijkomen, verhit een Vaporizer het materiaal tot een temperatuur van circa 180 graden Celcius, zodat de werkzame stoffen in de plant smelten en een aromatische damp vormen. Idealiter bevat deze damp geen vaste deeltjes (teer) en reduceert ongewenste gassen zoals stikstofoxide.