SMARTSHOP

Kruiden & Zaden:
Kratom, Kanna, Salvia en LSA Zaden

In de Fly’n High smartshop vindt je een groot aantal producten met natuurlijke psychoactieve effecten. De producten die voornamelijk naar voren komen zijn Kratom, Kanna, Salvia en LSA zaden. Kratom heeft een stimulerend effect in lage doseringen en werkt kalmerend in hoge dosseringen. Kanna is interessant omdat het afhankelijk is van de dosis of de werking euforisch of ontspannend is. Salvia en LSA zaden hebben allebei een sterk hallucinerende werking. Daarnaast vind je natuurlijk ook lustopwekkende kruiden zoals puama en caapi met psychedelische effecten, guarana met stimulerende effecten en kruiden die dromen opwekken of juist kruiden die ervoor zorgen dat je ontspant. Het is allemaal terug te vinden in de smartshop.

TRUFFELS

Bekijk onze uitgebreide collectie aan psychoactieve truffels. Je vindt bij ons allerlei verschillende soorten magische truffels, variërend in sterkte en in de aard van hun psychedelische werking. Maak plannen met je vrienden om een middag lekker te trippen en lees onze uitgebreide gebruiksaanwijzingen zodat iedereen het fijn heeft. Voor extra vragen kun je natuurlijke altijd contact opnemen met onze medewerkers die natuurlijk altijd beschikbaar zijn binnen de openingstijden van ons filiaal in Tilburg.

SMART producten

Naast onze kruiden en psychedelische smartproducten vindt u ook producten als Energizers voor een enorme boost energie. Heb je moeite met concentratie? In ons assortiment vind je ook producten die het concentratie vermogen verhogen. Een avondje ontspannen op de bank met een kop thee kan natuurlijk ook. Bekijk dan de categorie ontspanning. Ben je een kater zat na een avondje stappen probeer dan de KG2-antikater, dit artikel is terug te vinden onder de categorie Afterparty & Herstel. Wilt u een intieme avond optimaal beleven bekijk dan onze categorie met erotische artikelen dan treft u hier libido verhogende producten aan.