HEADSHOP

HEADSHOP

Welkom bij de online Headshop van Fly’n High. De Online Head-shop biedt Bongs, Pijpjes, Waterpijpen en Grinders uit diverse materialen van glas tot hout en metaal. Dit kan je in combinatie vinden met rokersaccessoires, denk hierbij aan Vloei en Tip, Cones en  Aanstekers. Daarnaast vindt je ook een uitgebreide collectie aan Weegschalen, van kleine Zak-weegschalen tot grote Keuken-weegschalen. Ook vindt je producten terug voor het veilig opbergen van je waardevolle spullen. Neem de tijd en bekijk onze gevarieerde assortiment.

Digitale weegschalen die zeer nauwkeurig afwegen kunnen gebruikt worden voor het afwegen van je kruiden en extracten, variërend van eenvoudige weegschaaltjes tot zeer precieze draagbare weegschalen.

Wil je grotere volumes afwegen? Bekijk dan onze collectie aan keukenweegschalen.

Ben je op zoek naar iets speciaals om uw waardevolle spullen in op te bergen? Neem dan een kijkje in onze collectie Stash producten. Hier vindt u producten die in het dagelijkse leven worden gebruikt, deze zijn zodanig omgebouwd tot een veilige safe.

Ontdek de wereld van de Hookah met onze waterpijpen. In deze categorie vindt je waterpijpen en de bij behorende accessoires in verschillende soorten en maten.

Bongs

Bong staat ook wel bekend als waterpijp, het wordt gebruikt om kruiden, tabak of andere middelen mee te roken. Hier vindt je alle soorten en maten bongs, van verschillende materialen zoals glas en acryl. Ook vindt je allerlei toepassingen voor de bongs zoals bijv. dab bong voor het dabben, ice bongs, percolator bongs en bongs met een precooler.

Onze online headshop biedt een groot assortiment aan bongs, in alle prijsklassen, diverse soorten, maten, kleuren en materialen, je zult zeker iets vinden wat bij jou in de smaak zal vallen wat bij jouw interesse past. Wij geven je graag advies bij het zoeken naar de perfecte bong voor jou!  

HEAD producten

Naast onze collectie weegschalen, stash producten en shisha’s hebben we ook nog pijpjes in alle soorten en maten. We hebben diverse pijpjes van hout en van glas. Daarnaast vindt je ook grinders, vloeitjes, tipjes, cones en aanstekers terug in de rokersaccessoires. Ben je op zoek naar een heerlijke geurtje wierook voor in huis? Bekijk dan onze collectie aan wierook en vindt wat het best past bij uw interesses.